Liviu Dragnea încearcă din nou eliberarea condiționată. Când va fi pronunțată decizia

liviu-dragnea-hepta Cererea de eliberare condiționată a lui Liviu Dragnea se discută miercuri la Tribunalul București. Foto: Hepta
  • Magistrații Tribunalului București au judecat cererea de eliberare condiționată a lui Liviu Dragnea și au rămas în pronunțare
  • Liviu Dragnea este în prezent încarcerat la Penitenciarul Rahova
  • Judecătoria Sectorului 5 a respins, la finalul lunii aprilie, cererea de eliberare condiționată a fostului lider PSD

UPDATE: Tribunalul București anunță decizia joi

Liviu Dragnea află joi dacă a convins judecătorii Tribunalului București. Miercuri, el a cerut din nou să fie eliberat.

În fața instanței, el a spus că a îmbunătățit viața milioanelor de români fără să ceară nimic în schimb și a suportat toate abuzurile.

Fostul lider PSD a mai precizat și că este vaccinat.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Magistrații Tribunalului București judecă miercuri cererea de eliberare condiționată a fostului lider PSD, Liviu Dragnea, în prezent încarcerat la Penitenciarul Rahova.

Magistrații Tribunalului București judecă miercuri contestația formulată de Liviu Dragnea, după ce Judecătoria Sectorului 5 a respins, la finalul lunii aprilie, cererea de eliberare condiționată a fostului lider PSD, ca fiind neîntemeiată.

Liviu Dragnea avea de partea sa, la data judecării pe fond, la Judecătoria Sectorului 5, avizul favorabil privind reabilitarea, acordat de Penitenciarul Rahova, unde ispășește pedeapsa, precum și decizia definitivă a magistraților, care i-au dat dreptate fostului președinte al PSD în dosarul în care a cerut recunoașterea a 49 de zile de muncă în perioadele 2 iulie 2020 – 15 septembrie 2020 şi 16 septembrie 2020 – 28 ianuarie 2021, cât timp dreptul la muncă i-ar fi fost încălcat.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, în mai 2019, la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.