• Liviu Vasilescu, şeful Poliţiei Române, a demisionat
  • Vasilescu a demisionat după ce a fost criticat după întâlnirea cu membrii clanului Duduianu
  • Anunţul a fost făcut marţi seară chiar de Liviu Vasilescu

„Va rog sa imi permiteti sa ma retrag din funcţia de inspector general al Politiei Române, să rîmân ofiţer de Poliţie și să-mi îndeplinesc sarcinile care-mi vor fi încredințate”, a spus, marți, într-o declarație de presă, șeful demisionar al Poliției Române, Liviu Vasilescu.

El spune că și-a făcut datoria cu integritate profesională.

„Atât ca ofițer de execuție, cât și ca manager mi-am făcut datoria cu onoare și bună credință, integritate profesională, fiind principiul care m-a ghidat în întreaga carieră. În ultimul timp am constatat un atac mediatic concertat asupra Poliției Române și Ministerului Afacerilor Interne într-o perioadă în care țara are nevoie de liniște și conjugarea tuturor eforturilor pentru protejarea cetățenilor”, a mai spus Vasilescu.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Liviu Vasilescu s-a întâlnit cu membri ai clanului Duduianu după moartea lui Emi Pian, pentru a negocia detaliile legate de slujba de înmormântare a liderului clanului Duduienilor.

Timp de două săptămâni, oficialii Poliției Române nu au confirmat informația, dar nici nu au infirmat-o. Ulterior, într-o conferință de presă Vasilescu a recunoscut că s-a întâlnit cu apropiați ai interlopului asasinat după o partidă de barbut.