• Evenimentul s-a petrecut în Dolj.
  • Un medic, un ambulanțier și un intermediar au fost prinși au fost prinși în flagrant de polițiștii anticorupție.
  • Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore.

Luni au fost efectuate 6 percheziții, dintre care 4 la domiciliile unor persoane, iar alte 2 la medicul de familie și la clinica medicală unde acesta își desfășura activitatea.

După audieri, medicul, ambulanțierul și intermediarul au fost reținuți după audieri, urmând ca în cursul zilei de marți să fie prezentați Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate cu privire la săvârşirea unor infracţiuni de fals şi corupţie în legătură cu obţinerea în mod ilegal a unor certificate care să ateste vaccinarea anti-COVID, în vederea identificării tuturor persoanelor care şi-au obţinut ilegal certificatul de vaccinare şi tragerea acestora la răspundere penală. (AGERPRES)

Recomandări

„IDF ȘTIA DE ATACUL HAMAS”
E „PUTIN” PLECAT
MCDONALD'S ARE PROBLEME CU A.I.
THE SKY IS THE LIMIT
ZÂMBETUL TE COSTĂ
BEC PUBLICĂ REZULTATELE FINALE

“Ca urmare a acestei situaţii, au fost efectuate un număr de şase percheziţii domiciliare, dintre care patru la domiciliile unor persoane, iar două la cabinetul medicului de familie şi o clinică medicală la care acesta lucra. La percheziţii au fost identificate sume considerabile de bani în lei şi valută, un număr important de bonuri valorice/tichete de masă în valoare de 100 lei pentru persoanele care s-au vaccinat cu schema completă, precum şi adeverinţe de vaccinare anti-Covid, precum şi alte înscrisuri care interesează cauza”, se arată într-un comunicat al DGA – Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj.