• Miruna Pascu ar fi fost de acord ca fiul ei să consume droguri și chiar îl aproviziona pe acesta cu substanțe psihotrope.
  • Vlad Pascu s-a mai ales cu un dosar penal. DIICOT l-a inculpat pentru consum și trafic de droguri
  • Surse din anchetă susțin că Miruna Pascu ar fi participat la petrecerile cu droguri organizate de fiul ei.

Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, este arestată preventiv pentru 30 de zile. După ce astăzi, au apărut noi informații. Se pare că aceasta ar fi fost de acord ca fiul ei să consume droguri și chiar îl aproviziona pe acesta cu substanțe psihotrope.

Adrian Cuculis, avocat, spune că o audiere atât de lungă și probele pe care procurorii le au adus în fața, în fața ei și le-au prezentat, nu aveau cum să rezulte nimic altceva decât într-o reținere și o propunere de arestare preventivă. 

„Mai există și contestația pe care urmează să o depună, dar din punctul meu de vedere, văzând acele stenograme care au apărut în spațiul public, despre cum influențeze niște declarații destul de importante din acest dosar, cel mai sigur, acolo o să rămână”, spune Adrian Cuculis.

Recomandări

CA ÎNTRE PRIME DOAMNE
EFECTUL „SWIFT” BATE JOCURILE OLIMPICE
ANGELINA JOLIE, ACUZATĂ CĂ I-A ÎNDEPĂRTAT PE COPII DE BRAD PITT
PROTESTE LA EUROVISION
GRETA THUNBERG SE ALĂTURĂ PROTESTELOR
ZELENSKI DEMITE PE BANDĂ RULANTĂ

„Într-un fel, mai mult sau mai puțin, părinții erau implicați în traficul de droguri din România, în consumul de droguri”, a spus Adrian Cuculis, la Aleph News.

Citește și: