• Managerul Spitalului de Psihiatrie Drăgoești a jignit o angajată a spitalului și a amenințat-o.
  • Acesta a fost înregistrat, iar în clipul audio pare că managerul spitalului o lovește pe femeie.
  • Presa locală susține că Edward Stanca ar mai fi avut astfel de ieșiri.
  • Edward Stanca, managerul Spitalului de Psihiatrie Drăgoești, Vâlcea: „Marș, jigodia dracului! Și pe Mustață ți-l ard. Vă toc pe amândoi și pe fiică-ta o dau la albanezi să ți-o f**ă”.

Managerul Spitalului de Psihiatrie din Drăgoeşti, Vâlcea, a fost înregistrat în timp ce înjura o angajată a spitalului, relatează Ziarul de Vâlcea.

Edward Stanca nu ar fi la prima ieșire de acest tip, susține presa locală.

În înregistrarea audio se aude ceea ce pare a fi o lovitură în timpul dialogului dintre Edward Stanca și angajata Spitalului de Psihiatrie Drăgoești.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Dialogul agresiv dintre managerul Spitalului de Psihiatrie Drăgoești și angajată

Managerul Spitalului de Psihiatrie Drăgoești, Vâlcea: „Marș acasă, gloaba dracului ce ești! Vrei să-ți dau două după cap? Dacă-ți dau una în ochelari, îți zboară fața. Handicapato! Bagă-ți mințile-n cap că te joc în picioare. Bagă-ți mințile-n cap că te joc efectiv în picioare”.

Angajată: „Să-mi spuneți de ce mă jucați în picioare!”.

Managerul Spitalului de Psihiatrie Drăgoești, Vâlcea: „De ce te joc?”

Angajată: „Nu dați în mine!”

Managerul Spitalului de Psihiatrie Drăgoești, Vâlcea: „Marș, jigodia dracului! Și pe Mustață ți-l ard. Vă toc pe amândoi și pe fiică-ta o dau la albanezi să ți-o f**ă”.

Angajată: „Vai de capul meu…”.

Managerul Spitalului de Psihiatrie Drăgoești, Vâlcea: „Bagă-ți mințile în cap că luați câte un cap în gură”.

Administratorul public al județului, Adrian Mihăilă: „Există o anchetă în curs în acest moment”

Ca urmare a apariției în spațiul public a unor materiale care fac referire la un așa-zis dialog între managerul spitalului din Drăgoești și o angajată, în calitate de coordonator direct al activității spitalelor subordonate Consiliului Județean Vâlcea, administratorul public al județului, Adrian Mihăilă, face următoarele precizări:

„La nivelul Consiliul Județean există o comisie constituită printr-o dispoziție a președintelui, comisie pe care o conduc, în calitate de coordonator al spitalelor, care are ca și obiectiv verificarea întregului lanț de spitale aflate în subordinea CJ Vâlcea, printre care și Spitalul de Psihiatrie Drăgoești.

Întreaga activitate va fi verificată, inclusiv aspectele sesizate ieri. De asemenea, într-o astfel de situație, competența revine organelor de poliție, unde persoanele lezate pot să depună plângere.

Avem, la acest moment, o anchetă în curs, care va stabili eventuale nereguli administrative sau/și manageriale”.

Managerul Spitalului de Psihiatrie Drăgoești a fost suspendat din funcție pe perioada anchetei

„Ca urmare a evenimentelor recente relatate în presă, precum și a solicitării domnului Edward Stanca, cererea de suspendare a acestuia din funcția de director, pe perioada anchetei, a fost acceptată.

Până la finalizarea anchetei pe care Consiliul Județean Vâlcea o desfășoară la Spitalul de Psihiatrie din Drăgoești, pentru asigurarea conducerii operative a spitalului, urmează a fi luate măsurile legale care se impun”, se arată într-un comunicat IPJ Vâlcea.