• Mason Greenwood a fost arestat în urma acuzațiilor de viol.
  • Harriet Robson, fosta sa iubită, l-a acuzat de viol, dar și de violență domestică.
  • Jucătorul lui Manchester United a fost suspendat.

Mason Greenwood, jucătorul echipei de fotbal Manchester United, a fost arestat în urma acuzațiilor de viol și de violență domestică pe care fosta sa iubită i le-a adus.

Echipa de fotbal din Premier League a anunțat că Mason Greenwood a fost suspendat și, până la o nouă notificare, nu va mai participa nici la antrenamente și nici nu va mai juca, notează AA.

Suntem la curent cu imaginile și cu acuzațiile care circulă pe rețelele de socializare. Nu vom face niciun alt comentariu până când faptele nu vor fi stabilite. Manchester United nu acceptă violența de niciun fel”, a declarat clubul sportiv.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Acuzațiile care i-au fost aduse lui Mason Greenwood au fost făcute publice în dimineața zilei de duminică. Fosta sa iubită, Harriet Robinson, a postat fotografii în care apare bătută, adăugând că a fost forțată să întrețină relații intime cu acesta.

Autoritățile au confirmat arestarea lui Mason Greenwood

Poliția din Manchester a confirmat arestarea sportivului de doar 20 de ani, în urma acuzațiilor care i-au fost aduse. „A fost declanșată o anchetă și, în urma acesteia, putem confirma că un bărbat în vârstă de 20 de ani a fost arestat de atunci, sub suspiciunea de viol și de agresiune. El rămâne în arest pentru audieri. Anchetele sunt în desfășurare”, a declarat poliția din Manchester.

Nike, compania care îl sponsorizează pe tânărul atacant, va urmări evoluția situației. „Suntem profund îngrijorați de acuzațiile tulburătoare și vom continua să monitorizăm îndeaproape situația”, a declarat compania, conform Express.

Mason Greenwood a intrat în academie în urmă cu 14 ani și, în anul 2019, a devenit cel mai tânăr marcator dintr-o competiție europeană, având, la vremea respectivă, doar 17 ani.