• Mason Greenwood a fost eliberat pe cauțiune, după ce a fost arestat sub suspiciunea că și-a violat fosta iubită, Harriet Robinson.
  • FIFA 22 a suspendat apariția jucătorului în pachetele FIFA Ultimate Team și Ultimate Draft.
  • De asemenea, firma de îmbrăcăminte sport Nike a declarat că și-a suspendat relația cu tânărul atacant.

Fotbalistul lui Manchester United, Mason Greenwood, a fost eliberat pe cauțiune, după ce a fost arestat, duminică, sub suspiciunea de agresiune și viol, în urma acuzațiilor de pe rețelele de socializare, notează BBC.

Fosta sa iubită, Harriet Robinson, a postat fotografii în care apare bătută, adăugând că a fost forțată să întrețină relații intime cu jucătărul în vârstă de 20 de ani.

Magistrații au acorda o a doua prelungire pentru a-l ține sub arest până miercuri, dar acum a fost eliberat pe cauțiune în așteptarea unor investigații suplimentare. Este o procedură standard în sistemul juridic britanic.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

De asemenea, după arestarea atacantului, dezvoltatorul de jocuri EA Sports a declarat că Greenwood a fost eliminat din din FIFA 22, iar cartonașul jucătorului nu va mai apărea în FIFA Ultimate Team și Ultimate Draft.

Totodată, Nike, firma de îmbracăminte care îl sponsorizează pe atacant a declarat că și-a suspendat relația cu acesta „Suntem profund îngrijorați de acuzațiile tulburătoare și vom continua să monitorizăm îndeaproape situația”, a spus un purtător de cuvânt al companiei.

Totodată, într-o declarație suplimentară de marți, clubul Manchester United a spus că „își reiterează condamnarea fermă a violenței de orice fel.”