Mason Greenwood, fotbalistul acuzat de viol, a fost eliberat pe cauțiune

11 May 2021, United Kingdom, Manchester: Manchester United's Mason Greenwood celebrates scoring his side's first goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Leicester City at old Trafford. Photo: Dave Thompson/PA Wire/dpa

Fotbalistul lui Manchester United, Mason Greenwood, a fost eliberat pe cauțiune, după ce a fost arestat, duminică, sub suspiciunea de agresiune și viol, în urma acuzațiilor de pe rețelele de socializare, notează BBC.

Fosta sa iubită, Harriet Robinson, a postat fotografii în care apare bătută, adăugând că a fost forțată să întrețină relații intime cu jucătărul în vârstă de 20 de ani.

Magistrații au acorda o a doua prelungire pentru a-l ține sub arest până miercuri, dar acum a fost eliberat pe cauțiune în așteptarea unor investigații suplimentare. Este o procedură standard în sistemul juridic britanic.

De asemenea, după arestarea atacantului, dezvoltatorul de jocuri EA Sports a declarat că Greenwood a fost eliminat din din FIFA 22, iar cartonașul jucătorului nu va mai apărea în FIFA Ultimate Team și Ultimate Draft.

Totodată, Nike, firma de îmbracăminte care îl sponsorizează pe atacant a declarat că și-a suspendat relația cu acesta „Suntem profund îngrijorați de acuzațiile tulburătoare și vom continua să monitorizăm îndeaproape situația”, a spus un purtător de cuvânt al companiei.

Totodată, într-o declarație suplimentară de marți, clubul Manchester United a spus că „își reiterează condamnarea fermă a violenței de orice fel.”  

Exit mobile version