• Fotbalistul Mason Greenwood de la Manchester United a fost arestat.
  • El ar fi încălcat condiţiile de eliberare pe cauţiune, scrie BBC.
  • Atacantul în vârstă de 21 de ani a fost arestat sub suspiciunea de viol şi agresiune în luna ianuarie. De asemenea, el a fost interogat în legătură cu afirmaţiile potrivit cărora ar fi făcut ameninţări cu moartea.

Fotbalistul Mason Greenwood de la Manchester United a fost arestat pentru că ar fi încălcat condiţiile de eliberare pe cauţiune, scrie BBC.

Atacantul în vârstă de 21 de ani a fost arestat sub suspiciunea de viol şi agresiune în luna ianuarie. De asemenea, el a fost interogat în legătură cu afirmaţiile potrivit cărora ar fi făcut ameninţări cu moartea.

Greenwood, care a jucat o singură dată pentru Anglia, nu a fost încă acuzat, iar cauţiunea sa a fost prelungită în iunie.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

BBC a înţeles că arestarea a avut loc la domiciliul său din Bowdon, Greater Manchester.

Într-o declaraţie, un reprezentant al Poliţiei din Greater Manchester a declarat că „a fost informat despre o acuzaţie privind un bărbat de 21 de ani care şi-a încălcat condiţiile de eliberare pe cauţiune şi a fost efectuată o arestare sâmbătă”.

Aceştia au adăugat că „anchetele sunt în curs de desfăşurare în acest moment”.

La câteva ore de la acuzaţiile din ianuarie, Greenwood a fost suspendat de la joc sau antrenament cu clubul său până la noi ordine.

Nike a pus capăt contractului de sponsorizare cu el, iar Electronic Arts l-a eliminat din echipele active din jocul său Fifa 22.