• Un medic de familie este cercetat pentru că ar fi eliberat, în perioada iunie-august, mai multe adeverințe false de vaccinare împotriva Covid-19.
  • Polițiștii din Dâmbovița fac joi trei percheziții în acest caz.
  • Femeia ar fi fost îndemnată chiar de soțul său.

Un medic de familie din Dâmbovița este anchetat pentru că ar fi eliberat adeverințe false de vaccinare unor fotbaliști. Polițiștii fac cercetări într-un dosar penal, iar 13 persoane vor fi duse la audieri.

Cercetările arată că în perioada iunie-august, o femeie, medic de familie, instigată de un bărbat, ar fi introdus, în sistemul informatic, date false privind vaccinarea a 10 persoane împotriva Covid-19.

Femeia ar fi fost îndemnată chiar de soțul său, care este președintele și antrenorul clubului sportiv unde joacă cei 10 fotbaliști.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Câți bani a decontat medicul pentru presupusa vaccinare

Ar fi fost eliberate adeverințe false de vaccinare pentru care s-ar fi decontat ilegal 400 de lei de la Casa de Asigurări de Sănătate, pentru presupusa vaccinare a persoanelor.

Perchezițiile domiciliare au loc în localitățile Pucioasa, Corbii Mari și Aninoasa, din județul Dâmbovița, la persoane bănuite de înșelăciune, fals intelectual și fals informatic, anunță IPJ Dâmbovița.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru documentarea întregii activități infracționale.