Militar arestat pentru că ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale cu un copil

În urma cercetărilor, bărbatul a racolat un minor de 15 ani pe rețelele de socializare. Sursa: bhnovinari.ba
  • Un bărbat de 51 de ani, din Ostroveni, dar care locuia în Craiova, judeţul Dolj, fiind militar, a fost arestat, pentru că ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale cu un copil din Sadova.
  • În urma cercetărilor, bărbatul a racolat un minor de 15 ani pe rețelele de socializare.
  • Militarul este arestat prevenitv pentru tentativă la act sexual cu minori și racolare în scopuri sexuale.

Bărbatul de 51 de ani din Ostroveni, care locuieşte în Craiova, fiind militar, a fost arestat pentru tentativă la act sexual cu un minor şi racolarea minorilor în scopuri sexuale.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova s-au sesizat din oficiu că într-o locuinţă din Craiova, un bărbat ar intenţiona să întreţină raporturi sexuale cu un minor.

La faţa locului, poliţiştii l-au găsit pe bărbatul de 51 de ani şi pe copilul în vârstă de 15 ani, din Sadova.

Cei doi au fost duşi la sediul secţiei pentru cercetări şi stabilirea situaţiei de fapt.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de racolarea minorilor în scopuri sexuale, cercetările fiind preluate de către un procuror din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timişoara, Circumscripţia Teritorială Craiova şi ulterior extinse şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la act sexual cu un minor.

Din cercetările efectuate, s-a stabilit că bărbatul de 51 de ani, ar fi racolat minorul prin intermediul unei reţele de socializare, în vederea întreţinerii de raporturi sexuale, în schimbul unor sume de bani.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore de către procurorul militar din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timişoara şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj. Ulterior, bărbatul a fost prezentat Tribunalului Militar Timişoara care a dispus arestarea preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.