• Mașinile NYPD au fost surprinse cum intră în protestatari.
  • Din imagini se poate observa cum una dintre mașinile NYPD accelerează brusc printre protestarii care au format baricade.
  • Protestele violente din SUA au început după moartea unui bărbat de culoare, care s-a stins după ce un poliţist a stat circa 7 minute cu genunchiul pe gâtul său.

Imagini tulburătoare vin din New York unde protestarii au luat cu asalt străzile orașului. Pe Twitter au fost postate niște imagini din care se pot observa cum mașinile Departamentului de Poliție din New York intră în protestari, aruncându-i pe unii în aer, scrie Insider. Atenție, imigani care vă pot afecta emoțional.

Inițial manifestanții au înconjurat una dintre mașini, aruncând cu ceea ce par a fi sticle de apă și gunoi în timp ce un alt grup încearcă să oprească deplasarea mașinii cu o baricadă.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

La un moment dat una dintre mașini accelerează și intra brusc în mulțime.

Nu este clar dacă cineva a fost rănit. Jurnaliștii Insider au solicitat reacția poliției din New York, însă nu au primit nici un răspuns.

Protestele violente au loc în cel puțin 20 de orașe americane. Revolta a început după moartea unui bărbat de culoare, care s-a stins după de un poliţist alb a stat circa 7 minute cu genunchiul pe gâtul său.