Motivul uimitor pentru care șeful Poliției Capitalei a cerut Instanței să închidă un cont de Facebook. Judecătorii nu i-au dat dreptate

  • Bogdan Berechet a cerut judecătorilor să îi închidă contul de Facebook al unui alt polițist
  • Berechet spune că Cristian Ghica îl denigrează, iar el nu are cum să se apere

Eșec în misiune pentru șeful Poliției Capitalei. Bogdan Berechet a cerut judecătorilor să îi închidă, printr-o ordonanță președințială, contul de Facebook al unui alt polițist. E vorba despre fostul șef al Poliției din Centrul Vechi al Bucureștiului, Cristian Ghica, despre care Berechet spune că îl denigrează, iar el nu are cum să se apere.

Cristian Ghica – fost șef al Poliției din Centrul Vechi: „Am început să postez neregulile cu care m-am confruntat eu. Subliniez că am postat numai lucruri pe care le-am semnalat și autorităților, adică am și martori, probe. Tot ce am afirmat pe Facebook este susținut de dovezi“.

Judecătorii nu i-au dat dreptate comandantului Poliției Capitalei, care ne-a transmis că nu comentează deciziile justiției. Adversarul lui – fostul șef de la Poliția Centrului Vechi, spune că a fost schimbat din funcție pentru că „n-a vrut să pună poliția la picioarele unor patroni care dau șpagă“.