• Omul de afaceri Nelu Iordache a fost condamnat la 11 ani și 9 luni de închisoare cu executare în dosarul autostrăzii Arad-Nădlac.
  • Decizia este definitivă.
  • Iordache a fost acuzat de procurorii DNA de deturnare de fonduri europene, fals în înscrisuri și alte fapte.

Omul de afaceri Nelu Iordache a fost condamnat la 11 ani și 9 luni de închisoare cu executare în dosarul autostrăzii Arad-Nădlac. Decizia Curții de Apel București este definitivă. Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că Iordache urmează să se predea la Secția 17 de poliție București.

Magistrații Curții de Apel București au decis, miercuri, ca omul de afaceri Nelu Iordache să fie condamnat la 11 ani și 9 luni de închisoare cu executare în dosarul autostrăzii Arad-Nădlac.

Decizia este definitivă.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Iordache a fost acuzat de procurorii DNA de deturnare de fonduri europene, fals în înscrisuri și alte fapte.

După comunicarea deciziei, Nelu Iordache poate fi încarcerat.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că Nelu Iordache urmează să se predea la Secția 17 de poliție București.

Omul de afaceri Nelu Iordache, administratorul firmei Romstrade, a fost condamnat, în 21 decembrie 2017, la şase ani şi trei luni de închisoare cu executare, în dosarul privind deturnarea fondurilor pentru primul tronson din autostrada Nădlac – Arad, de aproximativ 22 de kilometri.

Conform sentinţei, s-a dispus confiscarea de la omul de afaceri a sumei 79.624.828 de lei.

Decizia a fost contestată la Curtea de Apel Bucureşti.

Nelu Iordache, administratorul firmei Romstrade, a fost trimis în judecată în 29 aprilie 2013, în dosarul privind deturnarea fondurilor pentru primul tronson din autostrada Nădlac – Arad, de aproximativ 22 de kilometri, fiind acuzat de delapidare, fals în înscrisuri, spălare de bani şi înşelăciune.