• Tânăra responsabilă cu armele de foc le-a recunoscut anchetatorilor că a uitat să verifice pistolul acționat de actor
  • Poliţia a confiscat peste 500 de muniţii de pe platou: cartuşe albe, false şi unele suspectate a fi adevărate
  • Până în acest moment nu s-a făcut nicio arestare, însă nu sunt excluse urmăririle penale

Hannah Gutierrez-Reed, responsabilă cu armele de foc în cadrul platoului unde se filmau scenele peliculei, le-a recunoscut anchetatorilor că a uitat să verifice pistolul acționat de actorul Alec Baldwin în timpul filmărilor.

Marti, un judecător a aprobat un mandat de percheziție pentru documentele, muniția și alte obiecte de la PDQ Arm & Prop, o companie care a furnizat muniție pentru film.

Jason Bowles, avotatul lui Hannah Gutierrez-Reed, a numit mandatul de percheziție „un mare pas înainte… pentru a descoperi adevărul deplin despre cine a pus cartușele reale pe platoul Rust”.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

De asemenea, poliţia a confiscat peste 500 de muniţii de pe platou: atât cartuşe albe, cartuşe false şi unele suspectate a fi adevărate.

Ancheta poliției continută. Până în acest moment nu s-a făcut nicio arestare, însă nu sunt excluse urmăririle penale, dacă se vor stabili responsabilii.

Îți reaminesc că directoarea de imagine Halyna Hutchins a fost rănită mortal în timpul filmărilor peliculei Rust. Actorul Alec Baldwin a acţionat un revolver care i-a fost prezentat ca inofensiv, în momentul în care repeta la o scenă.