• Alexander Kaganski, un cunoscut om de știință din Rusia, a murit după ce a plonjat de la etajul 14 al blocului în care locuia.
  • Suspectul în cazul morții lui Kaganski a fost eliberat din custodia poliției după 48 de ore petrecute după gratii.
  • Potrivit Mash.ru, suspectul este un fost coleg de clasă al lui Kagansky, un media manager pe nume Igor Ivanov.

Suspectul în cazul morții lui Alexander Kaganski, un cunoscut om de știință din Rusia, care lucra la un vaccin anti-Covid, a fost eliberat din custodia poliției și urmează să treacă detectorul de minciuni, scrie NY Post.

Alexander Kaganski, în vârstă de 45 de ani, a fost găsit mort în fața blocului în care locuia, în lenjerie intimă, după ce s-a prăbușit de la etajul 14. La fața locului, polițiștii au descoperit o plagă prin înjunghiere.

Suspectul, identificat ca un prieten din copilărie al lui Kagansky, le-a spus polițiștilor că în ziua incidentului cei doi sărbătoreau ziua de naștere a omului de știință moment în care s-a înjunghiat și a sărit de la balcon, scrie Moscow Times. El se declară nevinovat și susține că acesta și-a pus capăt zilelor.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Presa rusă scrie că între cei doi s-ar fi iscat un conflict.

Potrivit Mash.ru, suspectul este un fost coleg de clasă al lui Kagansky, un media manager pe nume Igor Ivanov.

Kagansky, unul dintre cei mai proeminenți cercetători ruși, era cunoscut pentru munca sa în căutarea unui tratament pentru cancer. Omul de știință conducea Centrul de Medicină Genomică și Regenerativă de la Universitatea Națională a Orientului Îndepărtat din Vladivostok. 

În ultimele luni, Kagansky a lucrat la un vaccin anti-Covid, la Edinburgh.