• Cristian Turcu este un fost condamnat pentru trafic de minore
  • Turcu a fost ales membru în CJ Vaslui
  • Președintele CJ Vaslui a zis că Turcu și-a dat demisia
  • Turcu: M-am răzgândit! Sunt un biet consilier atacat din toate părțile

Acum două zile ți l-am arătat pe Cristian Turcu, un fost condamnat pentru trafic de minore care a fost ales consilier județean și membru într-o comisie pentru ocrotirea copiilor.

Între timp, preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, a anunțat demisia colegului său. Dar Turcu nu face ce spune Buzatu.

Cristian Turcu, consilier județean jud. Vaslui: „M-am răzgândit deocamdată. Sunt un consilier, un biet consilier județean ales și sunt atacat din toate părțile. Un cazier curat, reabilitat. Un inginer constructor, cu studii superioare, cu familie. Sunt n persoane care au fost condamnate și au avut probleme cu justiția, iar ele au fost reabilitate și sunt în funcții publice și acuma, politic vorbind, eu ma consider o victimă.”

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

N-ai carte, ai parte!

Lăcrămioara Ursu are 11 clase și a primit cadou un loc în Consiliul Județean Iași. Maricel Popa, șeful PSD Iași, ar fi propus-o în funcția de consilier. Colegii i-au bătut obrazul lui Maricel Popa.

„Azi îți mai fac cunoștință cu un consilier, Lăcrămioara Ursu, membră PSD. Are 45 de ani și 11 clase. Ea va reprezenta 1 milion de oameni după jurământul depus pentru funcția în Consiliul Județean Iași. Lăcrămioara este fost consilier personal al liderului PSD Iași, Maricel Popa”

Maricel Popa, fost președinte al Consiliului Județean Iași: „Eu știu că are studiile terminate, a avut la dosar, la angajare a avut studii complete cu liceul și facultate, e juristă. Eu așa știu și restul nu am făcut analize.”

Elena Motaș, consilier: „Doamna Ursu este de etnie romă, se trage din neam de florari, chiar a fost florăreasă. Mi-a adus foaia matricolă, mi-a arătat că are 9 clase și am mers împreună la IC Ștefănescu și s-a înscris la învățământ liceal seral în clasa a 10-a. Ulterior, nu știu cât de des s-a dus sau nu s-a dus dar am înțeles că a rămas repetentă un an.”