• O fată de 12 ani a fost găsită moartă în dormitorul ei după ce a filmat o provocare bolnavă pe TikTok.
  • Tânăra ar fi murit sufocată în casa ei din orașul Capitán Bermúdez, provincia Santa Fe, Argentina, pe 13 ianuarie.
  • O anchetă privind moartea fetei este în curs de desfășurare.

O fată de 12 ani a fost găsită moartă în dormitorul ei după ce a filmat o provocare bolnavă pe TikTok. Milagros Soto a filmat întregul incident pentru provocarea online blackout challenge”, după ce, se pare, i s-a trimis un link către provocare printr-un mesaj WhatsApp.

Jocul mai este denumit și provocarea de sufocare” și provocarea de a trece pe lângă”. Mătușa victimei, Laura Luque, a declarat presei locale că există o înregistrare video cu întregul incident și crede că cineva a încurajat-o pe tânără să participe la provocare.

Laura a declarat că nepoata ei, care ar fi fost agresată la școală, a încercat provocarea de două ori înainte de a muri în mod tragic cu a treia ocazie, după ce ceva a mers prost. Tânăra ar fi murit sufocată în casa ei din orașul Capitán Bermúdez, provincia Santa Fe, Argentina, pe 13 ianuarie.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Laura a spus: Suntem de neconsolat. I-am oferit atât de multă dragoste. Cred că cineva a încurajat-o să o facă”. Aceasta a spus că nepoata ei a primit link-ul pentru a realiza provocarea într-un chat WhatsApp.

Mătușa victimei a declarat: Avem multe îndoieli cu privire la tot ceea ce i s-a întâmplat. Era o fată foarte inteligentă. A suferit foarte mult din cauza hărțuirii. Ne-a spus că nimeni nu o voia la școală pentru că era drăguță și avea părul blond.”

Un purtător de cuvânt al Școlii 223 Tte. Gral. Pablo Ricchieri, unde a învățat victima, a declarat: Susținem familia elevului nostru în acest moment teribil”. Școala a adăugat că micuța Milagros era o elevă minunată, prietenă, dulce, bună și amabilă”. O anchetă privind moartea fetei este în curs de desfășurare.