• O femeie din Statele Unite a fost arestată în timp ce era la McDonald’s.
  • Femeia ar fi lovit mai mulţi poliţişti, după ce a furat o camionetă.
  • De asemenea, ea a încercat să fugă în repetate rânduri de agenţi.

Poliţiştii din statul american Massachusetts au arestat o femeie în timp ce aceasta se afla la un resturant McDonald’s de tip drive-thru, relatează USA Today.

Motivul invocat de autorităţi pentru arestarea femeie este furtul unei camionete, lovirea unei maşini de poliţie şi agresiune fizică faţă de un agent de poliţie.

Incidentul s-a produs în oraşul Worcester, în apropiere de Boston, după ce un bărbat a sunat la numărul de urgenţă pe motiv că i-a fost furată camioneta. Când poliţiştii au ajuns, au văzut o femeie care s-a urcat în camionetă şi a fugit.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Câteva minute mai târziu, un poliţist a văzut-o pe femeie în camionetă, dar în moment în care s-a apropiat de ea, aceasta a fugit din nou. Când poliţiştii au încercat să o oprească, aceştia au fost loviţi.

După ce femeia a reuşit din nou să fugă, a fost găsită la un restaurant McDonald’s de tip drive thru. Când poliţiştii s-au apropiat, ea a lovit o altă maşină de poliţie. A încercat încă o dată să fugă, însă de data aceasta nu a mai reuşit şi, în cele din urmă, a fost arestată.

Femeia a fost acuzată de mai multe infracţiuni, precum și de acuzații multiple de contravenție, cum ar fi părăsirea locului unui accident cu vătămări corporale și tulburarea liniştii publice.