• Femeia a recunoscut că a susținut testele în perioada 2018 și 2020.
  • Kaur a susținut testele în Swansea, Carmarthen, Birmingham și Londra.
  • Permisele de conducere obținute în mod fraudulos ar putea fi anulate.

O femeie care a susținut aproximativ 150 de teste teoretice și practice de conducere pentru alți șoferi a fost închisă pentru opt luni. Inderjeet Kaur, în vârstă de 29 de ani, din Llanelli, Carmarthenshire, a recunoscut că a susținut testele în perioada 2018 și 2020.

Poliția a declarat că ea făcea teste pentru persoanele care aveau dificultăți cu limba engleză. Swansea Crown Court a auzit că la centrele de testare a crescut suspiciunea că Kaur se dădea drept alte persoane, iar poliția a fost anunțată.

Kaur a susținut testele în Swansea, Carmarthen, Birmingham și Londra. Inspectorul Steven Maloney a declarat că infracțiunile lui Kaur au fost motivate de lăcomie.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Fraudele de acest gen prezintă riscuri semnificative pentru publicul larg, a spus el. Caroline Hicks de la Driver and Vehicle Standards Agency a declarat că permisele de conducere obținute în mod fraudulos ar putea fi anulate.

Ea a adăugat: Testele de conducere și testele teoretice există pentru a se asigura că oamenii au cunoștințele, abilitățile și atitudinea corecte pentru a conduce pe drumurile noastre. Ocolirea testelor pune vieți în pericol.