O femeie a fost violată de față cu soțul ei, în timpul vizionării unui apartament. Suspectul este violator în serie

Foto: Hepta
  • Un agent imobiliar a fost arestat pentru că a drogat un cuplu și a violat o femeie în timpul unei vizionări.
  • El a fost condamnat pentru o faptă similară în 2009.
  • Violatorul în serie, acum în vârstă de 48 de ani, a ieșit din închisoare în 2013.

Un agent imobiliar a fost arestat luni, fiind suspectat că a drogat un tânăr cuplu și a violat-o pe femeie în timpul vizionării casei pe care voiau să o cumpere, relatează agenția italiană ANSA.

Poliția a anunțat că bărbatul este un violator în serie și alte două tinere s-au prezentat la poliție. Anchetatorii se așteaptă ca și alte victime să depună plângere.

Agentul imobiliar, Omar Confalonieri, care a fost condamnat pentru o faptă similară în 2009, ar fi comis ultimul său viol în ciuda faptului că bebelușul de câteva luni al cuplului era cu ei la vizionare.

Bărbatul neagă acuzațiile și a ales să își exercite dreptul de a păstra tăcerea în timpul interogatoriului de luni.

Faptele ar fi avut loc pe 2 octombrie, dar agentul imobiliar a fost arestat abia luni.

El este acuzat că a pus benzodiazepină în băutura cu care i-a servit pe cei doi. Substanța fost găsită în locuința sa în timpul unei percheziții a poliției. Acesta a fost acuzat de violență sexuală agravată, răpire și vătămare corporală gravă.

Omar Confalonieri a fost condamnat în 2009 de un tribunal din Monza pentru că a violat o tânără de 18 ani în martie 2008, într-o zonă agricolă din Lentate sul Seveso, în apropiere de Milano, după ce a drogat-o cu tranchilizante.

El a executat o pedeapsă de patru ani de închisoare înainte să fie eliberat în 2013. Poliția a relatat că examinează cazuri similare care îl implică pe agentul imobiliar și a îndemnat femeile care și-au pierdut cunoștința după ce l-au întâlnit să facă plângere.