• Un agent imobiliar a fost arestat pentru că a drogat un cuplu și a violat o femeie în timpul unei vizionări.
  • El a fost condamnat pentru o faptă similară în 2009.
  • Violatorul în serie, acum în vârstă de 48 de ani, a ieșit din închisoare în 2013.

Un agent imobiliar a fost arestat luni, fiind suspectat că a drogat un tânăr cuplu și a violat-o pe femeie în timpul vizionării casei pe care voiau să o cumpere, relatează agenția italiană ANSA.

Poliția a anunțat că bărbatul este un violator în serie și alte două tinere s-au prezentat la poliție. Anchetatorii se așteaptă ca și alte victime să depună plângere.

Agentul imobiliar, Omar Confalonieri, care a fost condamnat pentru o faptă similară în 2009, ar fi comis ultimul său viol în ciuda faptului că bebelușul de câteva luni al cuplului era cu ei la vizionare.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Bărbatul neagă acuzațiile și a ales să își exercite dreptul de a păstra tăcerea în timpul interogatoriului de luni.

Faptele ar fi avut loc pe 2 octombrie, dar agentul imobiliar a fost arestat abia luni.

El este acuzat că a pus benzodiazepină în băutura cu care i-a servit pe cei doi. Substanța fost găsită în locuința sa în timpul unei percheziții a poliției. Acesta a fost acuzat de violență sexuală agravată, răpire și vătămare corporală gravă.

Omar Confalonieri a fost condamnat în 2009 de un tribunal din Monza pentru că a violat o tânără de 18 ani în martie 2008, într-o zonă agricolă din Lentate sul Seveso, în apropiere de Milano, după ce a drogat-o cu tranchilizante.

El a executat o pedeapsă de patru ani de închisoare înainte să fie eliberat în 2013. Poliția a relatat că examinează cazuri similare care îl implică pe agentul imobiliar și a îndemnat femeile care și-au pierdut cunoștința după ce l-au întâlnit să facă plângere.