• O femeie a furat bani de la soțul ei încasând pensia și alte venituri de la bancă, pe motive că soțul ei suferă de Alzheimer.
  • Soția bărbatului de 73 de ani a furat un total de 600.000 de dolari.
  • Donna Marino a fost arestată, fiind acuzată de furt și fals în declarații.

Timp de aproximativ 20 de ani, poliția din Connecticut spune că Marino a furat bani de la soțul ei, încasând cecurile de pensie, plățile de compensare a lucrătorilor și veniturile de la asigurările sociale. Pentru a-și acoperi urmele, ea l-a convins pe bărbatul, acum în vârstă de 73 de ani, că are Alzheimer, potrivit rapoartelor poliției.

Într-un comunicat de presă, poliția a estimat că Marino a furat un total de 600.000 de dolari de la soțul ei, care le-a spus anchetatorilor că el crede că presupusele furturi au început încă din 1999, scrie Washington Post.

Anchetatorii de la Departamentul de Poliție din East Haven au arestat-o pe Marino, în vârstă de 63 de ani, miercurea trecută. Ea a fost acuzată de furt de gradul întâi și fals de gradul trei.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII
CE „MIAU” FĂCUT...

Poliția l-a interogat apoi pe soțul femeii, care le-a spus că soția sa controla finanțele gospodăriei și că nu avea cunoștință de presupusul furt.
Înregistrările poliției nu precizează cât din cei aproximativ 600.000 de dolari ar fi fost furați în ultimii cinci ani.

Fiica presupusei victime, Elena Marino, a declarat pentru WFSB că tatăl ei s-a căsătorit cu Marino în 2009. Ea a spus că boala Alzheimer este o boală de familie, motiv pentru care a crezut poveștile soției sale.

Tatăl ei s-a mutat în Florida după ce a depus cererea de divorț, a spus ea, dar presupusa manipulare de ani de zile l-a lăsat într-o poziție vulnerabilă.