• O echipă de Jandarmerie a constatat că o femeie infectată cu Covid, nu era în izolare la domiciliu
  • Femeia a fost găsită în oraş, motivând că avea ceva de rezolvat
  • Pe numele ei s-a deschis un dosar penal

O femeie din Arad, infectată cu SARS-CoV-2, care trebuia să stea în izolare, a fost găsită de jandarmi în oraș, aceasta spunându-le oamenilor legii că a fost nevoită să plece pentru a-și rezolva probleme personale. Acum are dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Un echipaj de Jandarmerie care verifica, marți, domiciliile persoanelor aflate în izolare sau carantină, a constatat faptul că o femeie de 44 ani din Arad, confirmată pozitiv cu virusul SARS-Cov-2, nu se afla la domiciliul declarat.

Jandarmii au încercat să ia legătura telefonică cu aceasta, însă în zadar.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

În timp ce jandarmii făceau verificări, în zonă a apărut o femeie, care, atunci când i-a văzut pe jandarmi, a devenind agitată, încercând chiar să se îndepărteze.

Jandarmii au observat-o și i-au cerut să se legitimeze, aflând, astfel, că este chiar femeia căutată, care ar fi trebuit să fie în izolare la domiciliul declarat, până în data de 16 decembrie inclusiv, conform datelor de la Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Arad.

Întrebată de ce nu a respectat măsura izolării la domiciliu, femeia le-a spus jandarmilor că a avut de rezolvat câteva probleme în oraș.

Pe numele ei s-a deschis dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.