• O femeie și-a dat foc în cimitirul Eternitatea din Tulcea.
  • Pe numele femeii a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

O femeie din Tulcea și-a dat foc, sâmbătă după-amiază, în cimitirul Eternitatea de la marginea oraşului Tulcea, după ce pe numele ei s-a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Poliţie Judeţean (IPJ), Ioana Nanu.

Intenţia femeii, în vârstă de 41 de ani, a fost anunţată la numărul unic de urgenţe 112 de către concubinul acesteia care a menţionat că mandatul de executare a pedepsei de patru ani de închisoare a fost emis pentru infracţiunea de furt, scrie G4Media.

„În urma sesizării, la faţa locului s-au deplasat două echipaje de poliţie, trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. În timp ce se apropiau de locul indicat, aceştia au observat că femeia s-a autoincendiat, reuşindu-se rapid stingerea acesteia, după care a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, a precizat reprezentanta IPJ.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT