• Un protestatar Black Lives Matter a cărat în spate un alb rănit, identificat de mulțime ca fiind un extremist de dreapta, scrie Reuters.
  • Totul s-a întâmplat în timpul protestelor anti-rasiste din centrul Londrei.
  • Bărbatul alb a fost lovit în timpul altercațiilor dintre polițiști și cele două grupuri de protestatari.

Imaginea în care un afro-american, protestar al miscării Black Lives Matter, salvează un alb, identificat de mulțime ca extremist de dreapta, a emoționat întreaga lume.

Bărbatul a fost lovit în timpul altercațiilor violente din centrul Londrei, între polițiști și cele două grupuri de protestatari.

Imaginea în care un afro-american, protestar al mișcării Black Lives Matter, salvează un alb, identificat de mulțime ca extremist de dreapta, a emoționat întreaga lume.

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Bărbatul a fost lovit în timpul altercațiilor violente din centrul Londrei, între polițiști și cele două grupuri de protestatari, însă un afro-american a lăsat ura deoparte și i-a sărit în ajutor. Acesta nu a ezitat și l-a luat în spate pentru a-l duce la un adăpost.

În Trafalgar Square, poliţiştii au separat două grupuri de câte aproximativ o sută de persoane, care scandau de-o parte: “Black lives matter”, iar cealalte insulte rasiste. Unii manifestanţi au aruncat cu sticle şi cu alte obiecte şi au folosit dispozitive pirotehnice.

Unii manifestanți au lovit cu pumnii polițiștii