• O femeie din Târgu Mureș s-a sinucis la Spitalul din Târnăveni.
  • IPJ Mureș: Cadavrul femeii a fost transportat la Prosectura Spitalului Municipal Târnăveni, pentru efectuarea necropsiei.

O pacientă în vârstă de 25 de ani, care era internată la Spitalul din Târnăveni, s-a aruncat de la etajul clădirii, iar în urma leziunilor suferite şi-a pierdut viaţa.

Potrivit IPJ Mureş, cadavrul femeii a fost transportat la Prosectura Spitalului Municipal Târnăveni, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului, transmite Tirnaveni.ro.

“La data de 07 mai a.c., în jurul orei 20.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târnăveni au fost sesizaţi prin Apel 112, de către personalul medical din cadrul unei unităţi medicale din localitate, despre faptul că o pacientă, s-ar fi aruncat de la etajul clădirii unde se afla internată. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliţiei municipiului Târnăveni, care a constatat că cele sesizate se confirmă, persoana fiind identificată ca fiind o femeie, de 25 de ani, din Târgu Mureş. Din nefericire, în urma leziunilor suferite, victima a decedat”, a precizat poliția, într-un comunicat de presă.

Recomandări

CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?