• O polițistă cu grad înalt din Orientul Îndepărtat al Rusiei a murit, după ce a căzut de la balcon
  • Ea a depus mărturie împotriva șefului ei, într-un dosar în care acesta era acuzat de șantaj
  • Potrivit unei surse citată de presa locală, anchetatorii au găsit un bilet în geanta acesteia, în care se specificau mai multe sarcini ce trebuiau îndeplinite

Yekaterina Mishkina, o polițistă cu grad înalt din orașul Khabarovsk, la 8000 de kilometri est de Moscova, a căzut de la balcon și a murit, după ce anterior a depus mărturie împotriva fostului ei șef, într-un dosar în care acesta era acuzat de șantaj, informează presa locală, citată de The Moscow Times.

Nu este clar de făcea polițista înainte să cadă de la etajul cinci, însă site-ul local de știri Dvnovosti.ru spune că, în imaginile de pe camerele de supraveghere, se observă cum Mishkina încearcă să urce pe acoperiș, fără succes, iar apoi coboară câteva etaje. Poliția a deschis o anchetă internă pentru a investiga cauza exactă a morții.

Potrivit unor rapoarte neoficiale, care citează surse anonime din interiorul anchetei, Mishkina a fost un martor cheie într-un dosar penal de șantaj, ce îl viza pe fostul ei șef. De asemenea, presa locală relatează că autoritățile au găsit o notiță în geanta femeii, care cuprindea o listă de sarcini ce trebuiau îndeplinite „până la un moment precis”.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA

„Descoperirea indică faptul că ceea ce s-a întâmplat nu a fost spontan”, a declarat o sursă.