• Miza conflictului: 20.000 de euro, sumă pe care românca le-o dăduse pentru a plăti dările la stat.
  • Cei doi asasini, mamă şi fiu, prestau servicii de contabilitate în Pancevo.
  • Autopsia va scoate la iveală modul în care a fost omorâtă românca.

Presa din Serbia scrie astăzi despre o crimă în care victimă a căzut o româncă stabilită la Pancevo.

Infracţiunea a fost descoperită ieri, la Pancevo, când Bogdanka G. (68 de ani) şi fiul ei, Bogdan M. (46 de ani), au fost arestaţi sub suspiciunea că au ucis-o pe femeie pentru 20.000 de euro, apoi au îngropat-o în curtea casei lor. Cei doi au fost arestaţi, iar poliţia suspectează că mama şi fiul au mai multe victime la activ, transmite Nova.rs.

Poliţia investighează şi alte posibile crime comise de cei doi, dar, în primă fază, au luat la puricat casa din strada Ivo Kurjackog din cauza suspiciunii că românca nu este singura lor victimă. Potrivit primelor informaţii, Bogdanka G. şi Bogdan M. au comis crima brutală în urmă cu două zile, apoi i-au îngropat cadavrul în curte.

Cercetările anchetatorilor au scos la iveală faptul că românca lucra într-o piaţă de vechituri şi locuia de 18 ani, singură, în Pancevo, oraşul de reşedinţă al districtului Banatul de Sud din Voivodina, Serbia, cu o o populaţie de 127.162 locuitori, dintre aceştia 4.065 sunt de etnie română.

Conexiunea dintre ea şi suspecţi este că cei doi au prestat servicii de contabilitate pentru mulţi vânzători din piaţa de vechituri din Pancevo. Autorităţile spun că victima le-a dat celor doi 20.000 de euro în urmă cu ceva timp, pentru a-i plăti dările la stat, însă mama şi fiul au păstrat banii pentru uzul lor personal.
Autopsia urmează să arate cum a fost ucisă femeia.

Vecinii le-au dezvăluit oamenilor legii că asasinii deţin mai multe locuinţe, motiv pentru care căutările se vor extinde asupra tuturor imobilelor.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE