• Diana Cristea și partenerul său Joel Orsei au fost găsiți vinovați pentru uciderea unui mare sportiv.
  • Adrian Murphy, septuplu campion al Irlandei la dans sportiv, a fost găsit decedat în urma unei doze fatale de „Respirația Diavolului”, strecurată în băutura sa.
  • Românca și partenerul ei au fost condamnați la închisoare pe viață.

Românca Diana Cristea (19 ani/foto, dreapta) și partenerul său Joel Orsei (25 de ani) au fost găsiți vinovați pentru uciderea lui Adrian Murphy (foto, stânga), septuplu campion al Irlandei la dans sportiv, și condamnați la închisoare pe viață. Celebrul sportiv a fost găsit decedat în urma unei doze fatale de „Respirația Diavolului”, strecurată în băutura sa, pentru a-l lăsa inconștient pe Murphy și a-l jefui, potrivit BBC.

Rapoartele de toxicologie au arătat că Murphy a murit din cauza unei supradoze de scopolamină, o substanță cunoscută sub numele de „Respirația Diavolului” și utilizată în mod obișnuit în violurile și răpirile din America de Sud.

Românca a izbucnit în lacrimi când a primit sentița pe viață, cu un termen minim de 16 ani. „Ați fost un participant activ și dispus la acest plan. Știați că se folosește scopolamina și știați ce ar putea face”, i-a spus judecătorul româncei.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC

Cuplul, prins după ce a vrut să cumpere diamante

Cei doi au folosit, însă, o doză prea mare, iar acest lucru a condus la desesul sportivului. Românca și partenerul ei plănuiseră, de fapt, să-l jefuiască pe Murphy. Diana Cristea a postat lucrurile furate din apartamentul lui Adrian Murphy pe un site de vânzări on-line și a folosit un card al victimei pentru a cumpăra alte gadget-uri în valoare de 2.500 de euro. După jaf, cuplul a încercat să cumpere diamante în valoare de 80.000 de dolari (62.000 de lire sterline) de la un bijutier din New York.

Așa a reșit poliția britanică să dea de urma lor. Joel Orsei, autorul propriu-zis al crimei, va sta în închisoare minimum 32 de ani. Sora lui Adrian Murphy, Majella, a dat ochii cu Diana Cristea la tribunal: „Mi-ai furat fratele! Ești un om de mai joasă speță decât partenerul tău și o adevărată rușine. E foarte greu pentru mine să nu te urăsc, dar refuz să te urăsc și să fiu ca tine, așa că te iert”, a spus aceasta.