• O tânără britanică, de origine pakistaneză, a fost găsită moartă în apartamentul pe care îl închiriase în Lahore, Pakistan
  • Mayra Zulfiquar ar fi fost ucisă de doi bărbați care s-au luptat pentru ea, fiecare în parte punând presiune pe fată pentru a se căsători cu ei
  • Doi suspecți au fost reținuți și alți doi sunt căutați de Poliție

Mayra Zulfiquar, o tânără britanică, de origine pakistaneză, a fost găsită moartă în Lahore, un oraș din Pakistan. Tânăra de 24 de ani, absolventă de Drept, ar fi fost ucisă de doi bărbați care s-au luptat pentru ea, fiecare în parte punând presiune pe fată pentru a se căsători cu ei, scrie Sky News.

Mayra Zulfiquar a fost găsită împușcată, în zona gâtului și în braț, și strangulată în apartamentul pe care îl închiriase în Lahore, unde patru bărbați, printre care și cei doi suspecți principali, ar fi intrat peste ea, luni. În plus, au fost găsite vânătăi pe mâna dreaptă și pe piciorul stâng.

Unchiul tinerei, care a descoperit cadavrul, a mărturisit că Mayra era implicată într-o dispută cu doi prieteni de sex masculin, după ce a refuzat cererile lor în căsătorie. Aceștia ar fi amenințat-o cu „consecințe cumplite“.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Doi bărbați reținuți și alți doi căutați de Poliție

Poliția a reținut doi bărbați după ce au fost interogați asupra morții, în timp ce caută alți doi suspecți. Polițiștii au declarat că Zulfiquar a fost găsită într-o baltă de sânge în camera ei, cu telefonul mobil lângă ea: „Am confiscat telefonul mobil pentru anchetă“.

Poliția analizează și filmările de pe camerele de supraveghere din apropiere, în speranța că vor fi găsiți suspecții.

Tânăra a fost înmormântată în această dimineață, conform tradiției islamice.

Mayra a călătorit din Marea Britanie în Pakistan pentru o nuntă în urmă cu două luni și a decis să rămână acolo, potrivit presei britanice.