• O studentă din Rusia a fost torturată ore în șir, apoi ucisă de fostul iubit.
  • Oamenii legii au crezut că este vorba doar de o ceartă conjugală.
  • Tânăra s-a întors în locuința fostului iubit pentru a-și recupera obiectele personale, după despărțire. 

O tânără studentă din Rusia a fost bătută de fostul iubit timp de 3 ore și jumătate, ulterior, a fost strangulată cu firul de la fierul de călcat. Vecinii au sunat la poliție de șapte ori, însă au sosit după ce victima era deja moartă, scrie Meduza.

Potrivit sursei citate, bărbatul și-a omorât în bătaie fosta iubită în vârstă de 23 de ani. Timp în care vecinii sunau la poliție și îi implorau să intervină. Într-un final, vecinii au spart ușa de fier cu o rangă, dar era deja prea târziu.

Criminaliștii au descoperit pe trupul victimei alte 56 de răni, tăieturi și fracturi, mai ales la nivelul craniului.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Tânăra a fost ucisă în 2020, însă cazul său au fost făcut public abia acum. Agresorul a fost condamnat la 15 ani de închisoare, cu posibilitatea de a fi eliberat mai repede.

„Această atitudine față de violența domestică a devenit deja o normalitate în Rusia. Statul continuă să privească violența domestică nu ca pe o crimă, ci ca pe o tradiție veche de secole în familia rusă, față de care nu ar trebui să intervină. Ca urmare, statul stă pe margine și așteaptă ca următorul cadavru să fie ridicat”, a declarat Alena Popova, o activistă împotriva violenței asupra femeilor.