• Claudiu Năsui, ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, este invitatul Sorinei Matei în emisiunea OFF/ON THE RECORD de la Aleph News.
  • Despre eficiența statului român, „duduiala” Economiei, sinecurile de la ministerul Economiei, despre plângeri penale, despre „găurile negre” ale României, dar și despre „bătălia” pe Consiliile de Administrație afli duminică, de la ora 20.00, de la Claudiu Năsui.

Coaliția de la guvernare scârțâie, remanierea se pregătește iar miniștrii Guvernului ies în fața publicului ca să fie chestionați. Claudiu Năsui, ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, îți spune cum a încercat să-i ajute pe antreprenorii români în pandemie și cât a reușit, ce probleme sunt în aparatul de stat, ce promisiuni de campanie neonorate s-au făcut, și ce soluții vrea pentru ca oamenii să rămână cu mai mulți bani și să încurajeze munca și consumul.

Despre eficiența statului român, „duduiala” Economiei, sinecurile de la ministerul Economiei, despre plângeri penale, despre „găurile negre” ale României, despre „bătălia” pe Consiliile de Administrație, despre exportul românesc de forță de muncă, despre „robinetele” de bani publici, despre investitori, despre remaniere, reforme restante și promovarea turismului în săraca țară bogată și câștigurile unui ministru, afli duminică, de la ora 20.00, de la Claudiu Năsui, invitatul emisiunii OFF/On The Record, pe Aleph News.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL