• Daniel Morar, judecător CCR, fost Procuror Șef DNA, fost Prim – adjunct al Procurorului General al României, este invitatul Sorinei Matei în această seară la Aleph News.
  • Daniel Morar va vorbi despre de ce nu mai performează procuratura României, despre rolul șefului într-o structură specializată de Parchet (DNA, DIICOT, SIIJ), dar și despre atmosfera din Curtea Constituțională.
  • Tentativele Guvernului României de a reforma CCR și criticile la adresa ei, dar și rolul CCR într-o societate democratică sunt alte teme pe care Daniel Morar le va dezbate împreună cu Sorina Matei.

De 8 ani, de când este judecător al CCR, Daniel Morar a fost raportor pe cele mai „grele” decizii ale Curții Constituționale.

Fostul procuror șef al DNA și fostul șef al Parchetului General îți spune acum care sunt resorturile pentru care CCR a luat decizia pe scăderea vechimii procurorilor DNA și DIICOT, de ce procurorii cu experiență nu vor să lucreze în cele două structuri specializate de parchet și care sunt ingredientele unei lupte anticorupție de succes.

De ce nu mai performează procuratura României, despre rolul șefului într-o structură specializată de Parchet (DNA, DIICOT, SIIJ), despre atmosfera din Curtea Constituțională, despre tentativele Guvernului României de a reforma CCR și criticile la adresa ei, despre rolul CCR într-o societate democratică, despre cât de bine legiferează Parlamentul României, despre decizia CJUE, despre desființarea SIIJ și competența de anchetare a magistraților, despre corupția ca problemă de siguranță națională și despre marile decizii ale CCR – ruperea „binomului” SRI – DNA, mandatele de siguranță națională, disjungeri și abuzul în serviciu – dar și despre decizia CCR pe pensiile speciale, afli de la Daniel Morar, duminică, de la ora 20.00, în emisiunea Off/On The Record, pe Aleph News.   

Recomandări

CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
CÂT DE SUSTENABILĂ E AFACEREA TA?
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
UPT SCHIMBĂ EDUCAȚIA PRIN TEHNOLOGIE