OFF/ON THE RECORD, 4 iulie 2021. Invitat: Renate Weber, Avocat al Poporului

Renate Weber și Sorina Matei la Aleph News. Renate Weber este invitata Sorinei Matei în emisiunea OFF/ON THE RECORD, la Aleph News, de la 20:00. Foto: Aleph News
  • Renate Weber este invitata Sorinei Matei în emisiunea OFF/ON THE RECORD, la Aleph News, de la 20:00.
  • Renate Weber spune de ce nu înțeleg politicienii că Avocatul Poporului este al oamenilor și nu al statului.
  • Renate Weber mai spune și de ce a deranjat Puterea Avocatul Poporului, cum au rămas românii fără avocat mai bine de 2 săptămâni și cum a încălcat chiar Parlamentul statul de drept în România.

Este Avocatul Poporului plin, revocat ilegal de Parlament și repus în funcție de Curtea Constituțională. Al doilea Ombusman al drepturilor și libertăților românilor revocat în mai puțin de 10 ani.

Renate Weber îți spune de ce nu înțeleg politicienii că Avocatul Poporului este al oamenilor și nu al statului, cum a ajuns Constituția României funcțională și câtă diferență este între acuzații și realități.

De ce a deranjat Puterea Avocatul Poporului, cum au rămas românii fără avocat mai bine de 2 săptămâni, cum a încălcat chiar Parlamentul statul de drept în România, cum a ajuns România unul dintre cele mai condamnate state de către CEDO și ce probleme are Justiția din România, afli de la Renate Weber, duminică, de la ora 20.00, în emisiunea OFF/ON THE RECORD, pe Aleph News.