• Caz inedit în Belgia unde poliția a reținut 25 de persoane, majoritatea bărbați, în timpul unei orgii sexuale în plin lockdown
  • Scenele se derulau într-un bar din centrul Bruxelles-ului, la doi pași de comisariatul central de poliție
  • Un deputat european a încercat să fugă de poliție pe un burlan

Faptele petrecute vinerea trecută și dezvăluite de publicația La Derniere Heure ar fi smuls zâmbete dacă nu ne-am afla în plină criză sanitară. Și dacă printre partipanții la orgie nu se aflau diplomați și chiar un deputat european străin, scrie sursa citată.

Parchetul din Bruxelles nu a dezvăluit identitățile, dar a confirmat incidentul, fără a oferi alte detalii. Presa locală a scris că deputatul european prins în flarant ar fi încercat să fugă de poliție pe un burlan, dar s-a rănit. Reținerea sa a dus la intervenția Ministerului Afacerilor Externe, pentru că deputatul se bucură de imunitate.

La petrecerea sexuală clandestină din cauza restricțiilor anti-Covid au mai fost găsite și stupefiante.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Magazinele cu produse non-esențiale, la fel și muzeele și bazinele de înot, se redeschid de azi în Belgia, dar barurile, restaurantele și alte afaceri din HORECA rămân închise până pe 15 ianuarie. La fel și saloanele de tuns și de înfrumusețare.

Rămâne în vigoare o interdicție de reuniune pe timp de noapte, între 00:00 – 05:00. Familiile pot primi în casă doar o singură altă persoană. Iar cei care locuiesc singuri pot primi pe 24 și 25 decembrie cele mai apropiate două rude sau persoane de contact.