• Parchetul Militar s-a autosesizat și a deschis un dosar penal pentru neglijență în serviciu în legătură cu intervenția ISU Dobrogea.
  • O femeie a sărit pe geam din locuința în flăcări, pentru a-și salva viața.
  • Pompierii au mers la fața locului fără saltea și fără scară.

Potrivit unui comunicat al Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti, procurorii militari s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de neglijenţă în serviciu, cu privire la circumstanţele în care a avut loc intervenţia pompierilor din cadrul ISU Dobrogea la stingerea incendiului produs în Constanţa, împrejurare în care şi-a pierdut viaţa o femeie.

„În cauză, procurorii militari efectuează acte de urmărire penală în raport de infracţiunea menţionată în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor de fapt, urmând să fie oferite detalii suplimentare atunci când împrejurările o vor permite”, se arată în comunicat.

Un incendiu de proporţii a izbucnit marţi într-un bloc din municipiul Constanţa. Focul a apărut la etajul 6 al imobilului cu 7 nivele. Proprietara locuinţei în care a izbucnit incendiul a murit după ce a căzut de pe balcon încercând să scape de flăcări.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Mai multe anchete au început marţi la ISU Dobrogea după ce pompierii constănţeni nu au putut salva femeia. Pompierii ajunşi la faţa locului nu aveau autoscară şi saltea pentru salvarea persoanelor aflate la înălţime.