Patroana firmei de artificii care a organizat show-ul de la Colectiv a fost găsită decedată

Colectiv Sursa foto: Mediafax
  • Administratorul firmei care a organizat show-ul pirotehnic în urma căruia s-a produs tragedia din Clubul Colectiv a fost găsită decedată.
  • Trupul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.
  • În urma tragediei de la Colectiv, din octombrie 2015, 64 de tineri au murit.

Administratorul firmei care a organizat show-ul pirotehnic în urma căruia s-a produs tragedia din Clubul Colectiv a fost găsită decedată în casă în cursul zilei de luni, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Daniela Niță avea 44 de ani.

Polițiștii Direcției Generală de Poliţie a Municipiului București au fost sesizați cu privire la faptul că într-un apartament din sectorul 5 a fost găsită decedată o femeie de 44 de ani.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că femeia este Daniela Niță, administratorul firmei care a organizat show-ul pirotehnic în urma căruia s-a produs tragedia de la Colectiv.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

Trupul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Daniela Niţă, administratorul firmei Golden Ideas Fireworks Artists, care a furnizat artificiile din clubul Colectiv, pe soţul acesteia, directorul firmei, Cristian Niţă, au fost trimiși în judecată în dosarul Colectiv.

În urma tragediei de la Colectiv, din octombrie 2015, 64 de tineri au murit.