Patru persoane au fost arestate după ce picioarele unui fotomodel din Hong Kong au fost găsite într-un frigider

Patru persoane au fost arestate în Hong Kong după ce picioarele modelului dispărut Abby Choi au fost găsite într-un frigider.

Ofițerii care îl caută pe fostul soț al acesteia au confirmat că un bărbat de 28 de ani a fost arestat sâmbătă. Supraveghetorul Alan Chung a declarat anterior pentru agenția de presă AFP că alte trei persoane au fost arestate și vor fi acuzate de crimă.

Chung a declarat că autoritățile cred că modelul de 28 de ani avea dispute financiare care implicau zeci de milioane de dolari din Hong Kong. De asemenea, el a dezvăluit că unele persoane” erau nemulțumite de modul în care Choi și-a gestionat activele financiare.

Polițiștii au descoperit vineri două picioare într-un frigider, după ce au pătruns într-o casă din satul Lung Mei Village din Tai Po. Ei au găsit, de asemenea, cartea de identitate a victimei, cărți de credit și alte obiecte, a declarat Chung.

În apartament au fost găsite unelte care sunt folosite pentru a dezmembra corpuri umane”, a spus el.

Au fost găsite, de asemenea, țesuturi umane, a spus Chung, dar poliția nu a reușit să localizeze alte părți ale corpului victimei. Chung a declarat că victima avea 28 de ani și era un model al cărui nume de familie era Choi”. El nu a dezvăluit identitatea completă a acesteia, dar South China Morning Post și alte mass-media au identificat-o ca fiind modelul Abby Choi.

Modelul, care ar fi fost văzut ultima dată marți, a fost vedeta de pe coperta celei mai recente ediții a revistei L’Officiel Monaco. Choi avea peste 80.000 de urmăritori pe Instagram.

Exit mobile version