• Zeci de polițiști nemți caută o persoană fără adăpost, înarmată, care se ascunde în Pădurea Neagră, în sud-vestul Germaniei
  • Trupele speciale și câteva elicoptere au fost trimise pe urmele bărbatului, după ce acesta i-a amenințat pe polițiști
  • Poliția din Oppenau a avertizat populația să rămână în case

Aproape 100 de polițiști și mai multe elicoptere sunt pe urmele unui bărbat fără adăpost, înarmat, care se ascunde în Pădurea Neagră, în sud-vestul Germaniei, potrivit AFP.

Bărbatul, poreclit „Rambo”, a fost văzut în pădure de către localnici, care au raportat comportamentul suspect. Când polițiștii l-au găsit, au observat că acesta avea echipament de luptă și era înarmat cu arc și săgeată, dar și cu un pistol și un cuțit. El i-a amenințat pe ofițeri, după care a fugit brusc, au declarat surse din cadrul poliției.

Autoritățile au publicat o fotografie cu suspectul, care este cunoscut pentru infracțiunile sale anterioare, inclusiv pentru deținere ilegală de arme de foc. Populația este sfătuită să rămână în case și să nu ia în mașină autostopiști.

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Căutările continuă pentru a doua zi consecutivă: zeci de polițiști, forțe speciale și echipe canine fiind trimise pe teren.