• Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie fac percheziţii, marţi dimineaţă, la sediul Poliţiei Locale Sector 1 pentru suspiciuni de fapte de corupţie.
  • Potrivit sursei citate, toţi cei vizaţi de ancheta ofiţerilor anticorupţie au fost suspendaţi imediat din funcţii.
  • Clotilde Armand: Fosta echipă care lua şpagă la Poliţia Locală Sector 1 este destructurată

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie fac percheziţii, marţi dimineaţă, la sediul Poliţiei Locale Sector 1 pentru suspiciuni de fapte de corupţie. Sunt vizate trei persoane care au ca atribuţii realizarea de verificări la cluburi, terase şi comercianţii din pieţe.

„Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie fac percheziţii, în această dimineaţă, la sediul Poliţiei Locale Sector 1 pentru suspiciuni de fapte de corupţie. Sunt vizaţi trei poliţişti locali din cadrul Compartimentului Control Activităţi Comerciale care au ca atribuţii realizarea de verificări la cluburi, terase, comercianţii din pieţe etc, cu precădere la teresele situate în Parcul <Regele Mihai I>, precum şi la cele din zonele Floreasca, Dorobanţi şi Calea Victoriei”, anunţă Primăria Sectorului 1 al Capitalei.

Potrivit sursei citate, toţi cei vizaţi de ancheta ofiţerilor anticorupţie au fost suspendaţi imediat din funcţii.

Recomandări

SUA APĂRĂ COREEA DE SUD
CE POARTĂ VEDETELE LA VOGUE WORLD
CUM SE SCHIMBĂ CONSUMUL DE NEWS?
RUSIA AMENINȚĂ SUA
COALIȚA DECIDE DATA PREZIDENȚIALELOR
CER DAUNE DE LA NASA

„Fosta echipă din administraţia PSD – PNL care lua şpagă la Poliţia Locală Sector 1 este destructurată. Reamintesc că săptămâna trecută ofiţerii DGA au ridicat 12 poliţişti locali suspectaţi că ar fi luat mită – în urma unei plângeri venită din partea mea. Aşa se reformează instituţiile publice”, declară primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Citește și