• Vila de lux a cuplului de albi care a amenințat cu armele protestatarii “Black Lives Matter”, percheziționată.
  • Polițiștii au confiscat arma avocatului, însă nu au menționat nimic despre pistolul femeii.
  • Cei doi soți susțin că au recurs la acest gest pentru că se temeau pentru viața lor, în timp ce protestarii spun că nu le-ar fi călcat proprietatea.

Poliția din St. Louis, Missouri, a percheziționat conacul cuplului de albi, ambii avocați, care au amenințat cu armele protestatarii “Black Lives Matter” care treceau prin cartierul de lux, scrie Reuters.

Vineri seara, polițiștii au mers la vila celor doi avocați, cu mandatul de percheziției, prin urmare oamenii legii au confiscat arma semiautomată, AR-15, deținută de bărbatul femeii, a precizat canalul de știri KMOV.

Cei doi soți din St. Louis au spus că au recurs la acest gest din motiv că s-au temut pentru viața lor după ce protestatarii ar fi deteriorat o poartă din cartierul de lux în care ei locuiau. „Am fost îngrozit că vom fi uciși în câteva secunde, iar casa noastră va fi incendiată, eram singuri în fața unei gloate furioase.” a spus soțul femeii.

Protestatarii se îndreptau spre casa primarului Lyda Krewson pentru a-i cere demisia după ce a făcut publice numele și adresele rezidenților care au cerut ca departamentul de poliție să nu mai fie finanțat.

O petiție online în care s-a solicitat demisia primarului a fost semnată de peste 40.000 de locuitori.