• Directoarea și-a depus demisia
  • Clotilde Armand: Am descoperit că în loc să se ocupe de întreținerea spațiilor verzi, folosea resursele instituției (materiale, utilaje și muncitori) pentru a-și construi o anexă la vila ei
  • Armand spune că în operațiune era implicat și fratele unui lider de sindicat

Clotilde Armand a cerut și a primit demisia directoarei Administrației Domeniului Public Sector 1, conform unei postări pe Facebook. Primarul sectorului 1 spune că directoarea a folosit resursele instituției pentru a-și construi o vilă.

„Obiceiurile vechi dispar greu. Am cerut și primit demisia directoarei Administrației Domeniului Public Sector 1. Am descoperit că în loc să se ocupe de întreținerea spațiilor verzi, folosea resursele instituției (materiale, utilaje și muncitori) pentru a-și construi o anexă la vila ei. Astăzi voi înainta către procurori plângerea penală pentru abuz în serviciu și delapidare. Să fie foarte clar pentru toți angajații: toleranță zero la corupție în Primăria Sectorului 1”, a scris Clotilde Armand.

Armand spune că în operațiune era implicat și fratele unui lider de sindicat, apropiat de fostul primar, angajat al ADP, care contestă deciziile de reorganizare a primăriei și strânge semnături pentru un fel pseudo-referendum inițiat de PSD de demitere a primarului.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE