VIDEO. Poliția a dat amenzi „fără număr” la concertele de manele din Capitală

  • Concertele organizate de Disco Obor s-au lăsat cu multe amenzi.
  • Polițiștii au dat amenzi de 100.000 de lei la concertul lui Salam.
  • Costi a lansat azi piesa LUANA, împreună cu Faydee.

Au prieteni, dar și… dușmani. Artiștii care cântă muzică de petrecere sunt supărați pe polițiști că cer bani la concertele lor.

Polițiștii au dat amenzi fără număr la concertul de săptămâna asta din Herăstrău la care a fost în prim-plan Florin Salam. Toate adunate, amenzile s-au ridicat la 100.000 de lei.

Printre motive: lipsa contractelor de muncă, depozitare de deșeuri necorespunzătoare, lipsă autorizație de functionare, nereguli la instalatia electrică.

Și luna trecută, mascații au oprit un concert cu sute de persoane al manelistului Tzancă Uraganu’. Polițiștii au dat și atunci amenzi uriașe, organizator a fost tot Disco Obor. Au ceva cu organizatorul sau cu maneliștii? La alte concerte nu sunt aceleași nereguli?

De asemenea, astăzi, la Cluj începe primul Festival Național de Manele. Pe lângă Untold și Electric Castle, Clujul se poate „lăuda”, de acum, și cu organizearea primului festival de manele din România. Prima ediție a festivalului de manele One Festival va avea loc în comuna clujean Cămărașu în perioada 1-2 iulie.