• Poliția Locală Craiova a „restituit”, joi, unei femei gunoiul aruncat pe un bulevard din oraș.
  • Craioveanca a primit și o amendă în valoare de 2.000 de lei.
  • „Confiscăm de la căruțe până la tiruri care transportă gunoi și nu pot justifica unde îl duc”, spune primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.

Șeful Poliției Locale Craiova i-a adus acasă unei femei gunoiul pe care l-a lăsat, în noaptea de miercuri spre joi, pe un bulevard din oraș.

Dumneavoastră, aseară (miercuri seara – n.r.), ați pierdut gunoiul (…), iar noi am fost nevoiți să vă aducem bunurile înapoi. Sunt ale dumneavoastră și așa trebuie. Dumneavoastră l-ați pierdut, noi vi-l aduserăm înapoi“, i-a spus șeful Poliției Locale Craiova femeii care aruncase deșeurile pe bulevard, în timp ce intră cu gunoiul în curtea acesteia.

De asemenea, craioveanca s-a ales și cu o amendă în valoare de 2.000 de lei.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

Zilnic întreprindem acțiuni de depistare a celor certați cu bunul simț, iar mulți cetățeni care dispun de camere video ne ajută cu imagini. Strângem săptămânal tone de gunoaie aruncate peste tot, confiscăm de la căruțe până la tiruri care transportă gunoi și nu pot justifica unde îl duc și dăm amenzi maxime. Nu ne oprim până nu înțeleg toți că așa nu mai merge“, spune primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.