• Senatorul brazilian Chico Rodrigues a fost prins cu banii în lenjeria intimă în timpul unei percheziții în casa sa
  • Bărbatul avea peste 4.100 de lire
  • Brazilienii au distribuit știrea cu hashtag-ul #PropinaNaBunda („O mită în fund”), ei spunând că descoperirea va rămâne în „analele istoriei”

Eforturile lui Jair Bolsonaro de a se prezenta ca un luptător anticorupție au suferit o nouă lovitură după ce poliția ar fi confiscat un teanc de bancnote găsite între fesele unuia dintre aliații săi, scrie The Guardian.

Chico Rodrigues, adjunctul președintelui brazilian în Senat, ar fi fost prins cu pachetul ascuns în timpul unei percheziții efectuate de poliție în casa sa. Raidul a făcut parte dintr-o operațiune împotriva presupusei deturnări de fonduri publice pentru combaterea COVID-19.

Ziarul Estado de São Paulo citează două surse apropiate anchetei care au spus că 30.000 de reali (peste 4.100 de lire sterline) au fost găsiți ascunși în chiloții lui Rodrigues, un senator al statului Amazon Roraima.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

„Pentru a vă da seama cât de absurdă a fost situația, unele dintre bancnotele recuperate erau murdare de fecale”, a raportat Revista Crusoé, revista conservatoare care a scris despre acest caz.