• 200 de englezi au dat o petrecere de zile mari în grădina unei case din Gorton
  • Când au ajuns la fața locului, polițiștii au fost bombardați cu sticle și pietre
  • Locuitorii orașului Greater Manchester nu au voie să meargă în vizite la rude sau prieteni
  • Ministrul britanic al Sănătăţii, a declarat miercuri că majoritatea oamenilor care iau Covid-19 în această țară se infectează prin transmiterea în spaţiul privat, de la o gospodărie la alta

Polițiștii din Manchester au dispersat în jur de 200 de petrecăreți care s-au adunat sâmbătă seara în grădina unei locuințe din zona Gorton, în ciuda restricţiilor impuse de epidemia de COVID-19, scrie AP.

Tinerii au fost dați de gol de vecinii care au chemat poliția în jur de ora 10 seara. Ofițerii au mers imediat la fața locului, iar în timp ce încercau să oprească petrecerea aceștia au fost întâmpinați cu pietre, sticle și alte obiecte.

Însă înainte de a intra peste ei, polițiștii i-au filmat de sus. Din imagini se poate observa cum tinerii stau înghesuiți într-un spațiu mic și nici unul nu poartă o mască de protecție.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Potrivit poliției, rezidenții proprietății au fost amendați, iar magistrații de la judecătoria din Manchester au decis ca timp de trei luni, în clădire este interzis accesul oricui cu excepția proprietarului sau a chiriașilor.

Locuitorii orașului Greater Manchester nu au voie să meargă în vizite la rude sau prieteni.

Matt Hancock, ministrul britanic al Sănătăţii, a declarat miercuri că schema de testare și urmărire aplicată în Marea Britanie arată că majoritatea oamenilor care iau Covid-19 în această țară se infectează prin transmiterea în spaţiul privat, de la o gospodărie la alta.