• Autoritățile vor să verifice materialele de pe telefonul mobil al actorului.
  • Actorul ținea în mână un revolver care s-a descărcat.
  • El a ucis-o pe Halyna Hutchins.

Poliția din New Mexico și New York lucrează pentru a obține telefonul Baldwin. Autoritățile din New Mexico au anunțat joi că lucrează cu poliția din statul New York pentru a obține materiale de pe telefonul mobil al actorului Alec Baldwin în legătură cu o anchetă privind împușcarea mortală a unui operator de filmare pe platoul de filmare al filmului western „Rust”.

Biroul șerifului din Santa Fe și biroul procurorului primului district judiciar din New Mexico colaborează activ cu departamentul șerifului din comitatul Suffolk, New York, și cu avocații lui Alec Baldwin, pentru a obține orice materiale de pe telefon care au legătură cu ancheta lor, potrivit unui comunicat de presă. Declarația a fost făcută la trei săptămâni după ce biroul șerifului a primit un mandat de percheziție pentru a confisca iPhone-ul lui Baldwin pentru a verifica mesajele text, e-mailurile și alte informații stocate pe dispozitiv, potrivit unor documente judiciare.

Un purtător de cuvânt al Departamentului șerifului din comitatul Suffolk și un avocat al lui Baldwin nu au răspuns la solicitările de comentarii. Baldwin are o casă în Amagansett, în comitatul Suffolk.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Actorul din „30 Rock” a declarat că ținea în mână un revolver pe platoul de filmare când acesta s-a declanșat în timpul repetițiilor din octombrie, trăgând un glonț real care a ucis-o pe Halyna Hutchins. Actorul a declarat într-un interviu televizat că nu a apăsat niciodată pe trăgaci și a negat responsabilitatea pentru împușcături. El a spus că nu are nicio idee despre cum a ajuns un glonț real pe platoul de filmare.

Procurorul din New Mexico care supervizează cazul a declarat că unele persoane care au mânuit arme pe platou ar putea fi acuzate penal pentru moartea lui Hutchins.

Un detectiv din Santa Fe a declarat că a solicitat mandatul de percheziție pentru telefonul lui Baldwin după ce acesta l-a cerut în mod voluntar și a fost instruit să obțină un mandat, potrivit unei declarații sub jurământ.