• Poliția română a confiscat 11 mașini de la Andrew Tate după ce l-a arestat, a declarat un oficial pentru Insider.
  • Presa locală a fotografiat vehiculele confiscate, printre care un Rolls-Royce și un Aston Martin.
  • Tate și fratele său au fost arestați pe 29 decembrie sub acuzația de trafic sexual.

Autoritățile din România au confiscat 11 mașini de la Andrew Tate și fratele său Tristan după ce au fost arestați, a confirmat un oficial pentru Insider. Mașinile au fost luate în urma arestării lor, pe 29 decembrie, sub acuzația de trafic de persoane și de exploatare a femeilor pentru a produce filme pentru adulți.

Ramona Bolla, un purtător de cuvânt al agenției de investigații DIICOT din România, a confirmat miercuri pentru Insider confiscarea mașinilor. Ea a declarat că acestea au fost reținute pentru a susține costurile investigației” privind Tate și că vor fi, de asemenea, constituite ca garanții pentru a finanța orice plăți acordate presupuselor victime.

Bolla nu a putut confirma imediat mărcile și modelele mașinilor. Dar postul de știri românesc Gândul a publicat fotografii care, potrivit acestuia, arată mașinile confiscate. Printre acestea se numărau un Rolls-Royce Wraith din gama Black Badge a constructorului auto și un Aston Martin Vanquish S Ultimate. Conform site-ului auto TopGear.com, un Wraith costă cel puțin 300.000 de dolari, iar un Vanquish S în jur de 250.000 de dolari.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII
CE „MIAU” FĂCUT...

Rolls-Royce-ul lui Tate se pare că a fost cumpărat dintr-un capriciu în timp ce se plimba prin Londra, în urmă cu câteva luni. Bolla a declarat că DIICOT lucrează pentru a stabili dacă familia Tate a finanțat achiziționarea mașinilor din traficul de persoane.

Tate, care este un fost kickboxer profesionist devenit om de afaceri, a fost arestat împreună cu fratele său și două femei pe 29 decembrie. Acesta a devenit popular pe internet prin partajarea de conținut în care își etala aparenta bogăție și se bucura de sexism. De exemplu, într-un videoclip infam, el a spus că femeile ar trebui să poarte responsabilitatea” dacă sunt violate.

Printre acuzații se numără faptul că șase femei din schema de trafic de persoane au fost forțate să facă filme pentru adulți pentru afacerea online a lui Tate. Cel puțin una dintre ele a fost violată, potrivit unui comunicat de presă al DIICOT. Tate și celelalte au fost reținute inițial pentru 24 de ore, iar apoi un tribunal român a decis ca această perioadă să fie prelungită la 30 de zile. Tate nu a răspuns public la acuzații până acum, cu excepția faptului că a pus la îndoială ancheta ca fiind o conspirație. Un tweet de pe contul său de vineri a afirmat: Matrix și-a trimis agenții”.