• Faptele s-au petrecut în ianuarie, însă Poliția Capitalei le-a anunțat abia marți
  • Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a început o anchetă internă pentru a stabili toate împrejurările referitoare la acest eveniment
  • Polițistul ar fi fost dat de gol de către o angajată

Poliția Capitalei anunță anchetă după ce un polițist a fost prins la pensat în timpul serviciului.

Faptele s-au petrecut în ianuarie, însă Poliția Capitalei le-a anunțat abia marți.

La data de 23 ianuarie a.c., un polițist de la Secția 23 Poliție a făcut demersuri pentru a se programa la un salon de cosmetică, ulterior deplasându-se la acesta în timpul programului de lucru”, este anunțul făcut de Poliția Capitalei.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a început o anchetă internă pentru a stabili toate împrejurările referitoare la acest eveniment.

Mai multe surse spun că polițistul nu a mers la un eveniment pentru că era la salon la pensat și ar fi fost dat de gol de către o angajată.

Valeriu Șuhan: „Am crezut că-i o glumă. Am rămas fără cuvinte. Între timp mi-am revenit. Din păcate îmi pare foarte rău să comentez astfel de situații. Mă mir că distinșii colegi ai acestui om continuă să-l accepte. E evident că el i-a abandonat. Pe acest om nu te poți baza nici să treci strada. Eu cred că la baza acestor nenorociri cu care ne confruntăm stau lipsuri foarte mari în procesul de selecție, în procesul de pregătire. Deprecierea asta va avea nevoie de foarte mult timp să fie înlăturată, dar din momentul în care va începe curățenie. Dar nu a început curățenia. Toate lucrurile în neregulă se transmit de sus în jos.”