• Accidentul s-a produs în fața Palatului Parlamentului.
  • Polițistul era în timpul liber și, în timp ce conducea o motocicletă BMW, a pierdut controlul acesteia și a intrat în impact frontal cu un autoturism.

Un motociclist a murit după ce a fost lovit în plin, joi seară, de o mașină, în București.

Liderul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România SNPR Decus, Bogdan Bănică, susține că în accidentul produs în fața Palatului Parlamentului a murit un polițist din cadrul Brigăzii Rutiere.

„Ionuț era în timpul liber și, în timp ce conducea o motocicletă BMW, a pierdut controlul acesteia și a intrat în impact frontal cu un autoturism care circula din sens opus. La fața locului au ajuns de urgență echipajele SMURD care au efectuat protocolul de resuscitare, însă, cu tot efortul depus, manevrele au rămas fără rezultat, fiind declarat decesul colegului nostru”, scrie Bogdan Bănică.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Polițistul abia împlinise 30 de ani.

Accidentul a avut loc pe bulevardul Libertății, unde șoferul unui autovehicul a intrat într-un motociclist. În urma accidentului, motociclistul a murit, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare. Potrivit Brigăzii Rutiere, șoferul mașinii nu a consumat alcool.